ECOURI

Anca Niculescu:
“Vreau să vă felicit din toaă inima pe dvs.  şi pe Biserica Metanoia pentru minunatul eveniment desfăşurat în zilele de 10, 11 şi 12 decembrie 2010. Mi-a plăcut foarte, foarte mult această idee, m-am simţit excelent, atmosfera a fost una de poveste şi cel mai mult mi-a plăcut felul în care le-aţi povestit copiilor despre naşterea Mântuitorului (această sărbătoare divină nu se rezumă numai la Moş Crăciun, cadouri sau petreceri). Iar concertul de colinde de la sfârşit, a fost de-a dreptul minunat şi vreau să le mulţumesc celor de la Biserica Metanoia pentru atmosfera creată (pentru mine, sunt cu adevărat speciale aceste persoane de la Metanoia).
După cum aţi observat, nu am niciun comentariu negativ la adresa iniţiativei dvs.  şi încă odată vreau să vă felicit pentru acest proiect.
Vă mulţumesc pentru evenimentul la care am asistat în 11.12.2010 şi sper ca în 2011 să am plăcerea şi ocazia de a asista la încă un eveniment organizat de dvs.”
M.A.:

“Am participat în 12 decembrie la evenimentul organizat de dumneavoastră şi am rămas placut impresionată de toată atmosfera creată, de doriţa arzătoare de a evidenţia adevărata însemnătate a Naşterii Mântuitorului……deci, se poate crea ceva frumos şi fără Moş Crăciun.
Nu pot decât să vă transmit toate gândurile bune, toată recunoştinţa mea pentru că aţi reuşit să oferiţi copilului meu clipe magice.
Nu-mi permit să fac sugestii referitoare la eveniment pentru că ar parea nepoliticos faţă de toţi aceia care au îndurat frigul şi care s-au transpus în pielea personajelor, însă pot lansa câteva idei pentru ediţiile viitoare…..un plus de interactivitate, de cooperare cu cei prezenţi.
Felicitări!!!!!”

D.:

“Am fost la evenimentul organizat de dv. în data de 12.12.2010, împreună cu soţul şi fetiţa noastră de 6 ani, şi am fost extrem de plăcut impresionaţi de ce am văzut. Fetiţa mea povesteşte şi acum că ea s-a plimbat cu  măgăruşul pe care a mers Maria să nască şi că i-a văzut pe magi şi pe păstori încălzindu-se la foc pe câmp. Din seara aceea citim în fiecare seară câteo povestire din Biblia pentru ochişori micuţi, şi fetiţa mea e deosebit de interesată de Biblie acum. Vă felicităm din toată inima şi sperăm să nu  fie ultimul eveniment de acest gen organizat de dv.
Am stat şi la sfârşit la colinde şi la mica predică, ne-au plăcut şi cadourile primite (Biblia şi CD-ul), am ascultat cu plăcere colindele şi lecturile de pe CD.
Nu avem nicio propunere de îmbunătăţire, pentru că totul a fost extrem de bine gândit, iar darurile au fost mai mult decât ne-am fi aşteptat.

Numai cuvinte de laudă pentru organizatori!”

Lorand Kobor:

“Minunat proiect! Sa nu renuntati la el. Domnul sa va binecuvanteze!”

Grijincu Ica:

Vă felicit pentru acest demers şi pot spune că atât eu, cât şi soţul meu, am fost foarte plăcut  impresionaţi de ceea ce aţi organizat. Am comentat (noi lucrând în învăţământ) despre impactul acestui demers în rândul copiilor, având în vedere caracterul concret intuitiv al gândirii lor. Se spune că o imagine face mai mult decât 1000 de cuvinte. Implicarea activă în realizarea felicitărilor, de fapt fiecare secvenţă , sau atelier a fost bine gândit din punctul nostru de vedere.

Felicitări şi poate o mai mare mediatizare a evenimentului la anul va face şi mai multe persoane fericite că au vazut ceva inedit.

Sărbători fericite!

Cu stimă şi consideraţie.

 

 

Leave a reply